Pages

Monday

5 Bijik Bantal Siap~!


Assalamualaikum belog~!

Alhamdulillah..... Setelah bertungkus lumus semalam dan hari ini...akhirnya siap jugak 5 biji bantal tempahan dari customers saya.... Syukur....

Esok nak pergi menghantar bantal2 ni kepada tuan2 mereka....


Tengoklah Iman...setelah siap semuanya..saya susun2 bantal ni..then tgk dia menyelit kat tengah2 bantal2 tu....ha ha ha...Suh amik gambar dia sekali la tu.... Pantang nampak kamera....ada jek akal nak beraksi...hi hi hi...


Nak susun kat tempat lain pulakkk...haihh~!


Maaf..tak sempat nak sepit rambut dia tu....hi hi hi....

Sesiapa yang nak tempah bantal macam tu...boleh la send details kat email saya.. amirah_mdesa@yahoo.com

Jom golek2~!



No comments: