Pages

Tuesday

Kesan Marine Collagen~!

Assalamualaikum belog~!

Entry kali ni saja saya nak tayangkan keberkesanan marine collagen selama seminggu saya mengamalkannya....

Gambar sebelum adalah shawl biru...

Gambar selepas adalah shawl hitam...

Amacam?

Nampak tak perubahan di wajah saya...?


Untuk gambar yang shawl biru tu saya guna mekap...means saya apply foundation...

Untuk gambar yang shawl hitam pula saya hanya guna cream Fair and Lovely....tapi nampak macam pakai foundation kan! 


Paling best...tulang pipi saya da naik...wahhh...bila saya tunjukkan perbezaan gambar ni pada Didi...terus dia sapu marine collagen kat muka dia as a masker....

Maaf la pada kekurangan wajah yang shawl hitam tu...baru pas shopping....muka still peluh2 tapi terus snap picha...

Sape2 yang belom cuba marine collagen tu diharapkan dapat menggunakannya sebelum terlambat...hi hi hi...

Nyte~!



1 comment:

Pusat Herbal Indonesia said...

bagus isteriku juga pakai collagen hasilnya bagus ini produknya :) http://bit.ly/196m0jS