Pages

Tuesday

Let's Shop!!!


Assalamualaikum belog~!

Sila abaikan segala kecacatan di wajah saya ye... Saja jek ni nak tayang jubah baru beli tadi....wahhh...terbang duit saya..... 1st time ni nak pakai jubah.... Ayah suka sangat..sampaikan suruh Didi ngan mama g beli sekali.... Seronok la dorang... Saya dah terjatuh cinta pulak dengan jubah Arab ni.... Nanti nak mintak En.Saufi belikan pulak la....hi hi hi...semoga hati dia akan menjadik baik.....

Harini penat berpusing2 shopping untuk raya.... Tapi carik yang bagi promosi gila2 la....kalau tak rugiiii...hi hi hi... Beli mekap pun habis RM60 lebih jek.... 


Semuanya dari Elianto.... Elianto pun selalu bagi diskaun...kebanyakan barang2 mekap saya...adalah dari Elianto...tak mampu nak g beli mahal2...ni jek jenama untuk student macam saya ni...hi hi hi....

Tadi ingatkan nak lepak kat KFC pekena Green Curry...tapi dah abis...kempunan seyh!! Ni perut dah lapar balik...haruslah menjengah ke dapur kan! 

Bubbye~!




No comments: