Pages

Wednesday

Homesick~!

Assalamualaikum belog~!

Yeahhhh...!! Dah 4 hari saya berada di UMP.... This 1st week teramatlah buhsannn! Kelas mostly had been canceled sebab minggu ni still lagi student boleh add n drop subjek...sooooo....takkan lecturer nak ulang balik apa yang dia ajar kalau ada student baru masuk kan....

Kalau la tau tahap buhsan cipan ni...saya balik next week jek....

-------------------------------------------------------------------------------

Homesick sangat ni..... Bangun dari tidur mesti rasa sebak sangat.... Ye la...selalunya celik2 mata jek mesti nampak mama.... Sekarang ni celik2 mata jek terus kena bersiap2 g kelas.... Pastu memang selera makan dah hilang.... Tak lalu dengan makanan yang dijual di cafe UMP ni.... Saya pun pelik..lately memang saya tak suka dengan makanan yang terdedah.....pastu dimasak secara banyak2.... Rasa macam geliiii! Sehari sekali jek makan....tu pun makan kat luar....kalau nak makan dalam ni pun rasanya beli roti jek kot....megi ke....kan!

Jumaat ni rasa macam nak balik rumah.... Sebab hari Isnin cuti.... Eeeee..dah la baru kenal dengan rumet baru.... Pastu g kelas pun sorang2 jek... Siyesli..rasa lonely sangat..... Sementara belum ada keje banyak ni better saya balik kot.... Tapi mama macam risau pulak sebab saya drive keta sorang2...selalunya kalau ngan Didi pun..saya drive sorang2....dia tidur jek sepanjang jalan..... Haihhh!

Kalau tak balik nanti rasa menyesal pulak.....

Ok....dah decide dah.... confirm! Nak balik ok! Tak kira la apa halangan yang datang...tetap nak balik rumahhhhh!!!

                      -------------------------------------------------------------------------------


No comments: