Pages

Sunday

Reunion~! [Ahad]


Assalamualaikum belog~!

Malam ni saya berjaya jugak keluar dengan bekas2 rumet.... Diana, Na and Aida.... Happening sangat2 kalau Aida ada.... Memang susah kitorang nak keluar sama2 macam ni.... Aida tu busy sangat dengan kelab debat dia tu.... Erghhh... Tapi nasib baik la berbaloi... Dia memang tak amik PTPTN da.... Guna duit hasil debat jek.... Kalau nak tau...dia adalah The Best Debater among all university students in Malaysia tawww!!

Kitorang keluar tadi lepas Asar.... Dalam jam 5.30 petang jugak la... Takde tujuan sebenarnya... Kitorang menuju ke Megamall jek... Masuk bilik karok... Nyanyi 10 buah lagu jek... Dan semestinya la Aida orang paling hepi sekali.... Hantu karok gak budak tu... Ermm..kesimpulannya, Aida ni pantang nampak microphone la... Tak menyanyi..dia berdebat pulak... Ha ha ha...Boleh gitu?


Ni ha...taknak kalah Agnes Monica da...sambil nyanyi..sambil menari.... Cayalah Aida!


Oh lupa...ada lagi sorang member yang ikut...nama dia Dila...kawan baik Diana... Dia suka tergelak la.... Nampaknya saya boleh masuk Rajalawak...tapi dia sorang jek peminat saya ye....hi hi hi...


Pattern senyuman Aida memang sama.... Tak dinafikan....


Tengah Q kat KFC pon sempat lagi kitorang berposing...

*Sembunyikan aset sedikit uollss!*



Sorry Aida sebab mengepit kena kepit...hi hi hi...


Haruslah rasa segan masa ni sebab tudung macam serabai kambing....eeee...stress!



*Candid*


Pilih la nak yang mana satu...hi hi hi...


Gigi sape yang cantik??? 

Hokkay...esok kelas pagi2 4 jam..petang 3 jam..total 7 jam... Haruslah sakit pinggang Mak Jemah ni....

Haih!!

Sekejapnya weekend ni berlalu!!!

Ok...selamat malam~~


No comments: