Pages

Monday

Exhausting~!


Assalamualaikum belog~!

Tepat jam 1.20 petang, saya telah selamat sampai ke bumi Gambang, Kuantan, Pahang Darul Makmur.

Tak dapat digambarkan perasaan ketika itu...bercampur baur...

Sedih sebab sudah berjauhan dengan keluarga.
Gembira sebab sudah selamat sampai tanpa sebarang masalah walaupun drive berseorangan.
Risau sebab tak study apa2 pun untuk test pada hari Selasa ni.
Bosan sebab project CRE 2 tak sentuh pun 3rd task.
Dan yang paling penting perasaan malas untuk segalanya. Malasssssss tapi kena rajin jugak.


Sesampai sahaja di hostel, rumet2 berminat sangat tengok batwing cardigan yang saya pakai tu....terus jek ajak pergi Jakel dan Kamdar. Kebetulan saya pun nak beli flannel untuk tempahan bantal....Alang2 da penat, biar penat terus....so keluar la dalam 3 jam pergi dan balik...

Sampai bilik jek terus solat dan kemas2 barang...pergi mandi... Ya Allah....sangat2 letih badan ni...mintak kat rumet panadol sebab rasa nak demam...sebelum taking a nap...sempat lagi jamu rumet kek dan donut yang saya buat semalam...hi hi hi....

Tidur2 ayam jap....badan terasa segar jap....ingatkan nak study sampai pagi....tapi hanya mampu bertahan 3 jam sahaja.... Alhamdulillah, sempat jugak habiskan 1 chapter....sambil2 jenguk2 3rd task for CRE 2....

Dari jam 6 pagi...sampai 12 malam saya berjaga....tanpa rehat yang selesa....ni la padah kalau balik last minute...lepas ni kalau cuti panjang, saya nak balik hostel hari Sabtu...at least boleh rehat2 sebelum kelas bermula....kan2!

Ok la belog...jom tidurrr~!

Nyte

xoxo

No comments: