Pages

Saturday

Keberanian Saya~!


Okeyh...kali kedua post untuk hari ni ye...hi hi hi... Amacam bantal ni? Lawa tak? Kalau nak tau..saya tak tidur sebab nak siapkan bantal ni la... Lepas da jahit dan siap2 bungkus semua..saya packing barang untuk balik rumah pada esok harinya....tapi lepas kemas2 semua memang mata ni takleh lelap.... 

Plan nak drive balik rumah dalam jam 8 pagi...tapi disebabkan tak boleh tidur...pada jam 4 pagi saya dah bersiap2 dan dalam jam 5 pagi saya dah bertolak... Kamikaze kan! Dengan baru lepas jawab test CRE 2 pastu menjahit bantal... Hi hi hi...sampai rumah lebih kurang dalam jam 10 pagi....sempat pergi poskan bantal2 ni trus... 

Tapi kalau drive pagi2 buta ni...sorang2 pulak tu...lalu highway nak ke Genting Sempah tu..memang agak mencabar.... Mencabar dengan kabus yang tebal....hu hu hu... Berhenti kat R&R Temerloh...pergi syuhhh syuhhh..minum kopi... bila tengok sekeliling...orang lelaki pon drive berteman....saya jek yang ladies sangat ni drive sorang2...hi hi hi.... Saya ni boleh dikatakan sebagai revolusi wanita berani mati la ekk...bunyi macam sexy jek...ha ha ha....



Malam ni nak siapkan lagi menjahit sebiji bantal..tempahan dari isteri kepada abang angkat saya....untuk gf adik dia katanya...hi hi hi... *Fact: Saya ni menjahit jek bantal untuk customer bagi hadiah kat orang tersayang..tapi saya tak pernah lagi bagi bantal kat En.Saufi lagi....:p*



No comments: