Pages

Tuesday

Mr.Neyo Saya Sudah Handsome~!


Assalamualaikum belog~!

Yeay! Mr.Neyo kesayangan dah siap dimekap sedikit... side mirror dah kembali baru...hi hi hi...ensem da...pasni perform best sket k! 

Thanks to Ayah kerana telah spendkan duit untuk meng'upgrade'kan Mr.Neyo ni.... Happy sangat bila tetiba jek ayah offer untuk polish ngan cat bahagian side mirror ni.... Haritu da tukar sportrim...hi hi hi...


Hitam berkilat dah~!


Bila la nak dapat kebenaran untuk tampal sticker kepala Hello Kitty ni....hu hu hu...


Ingatkan nak letak clip kat bumper dia...tapi ni pun bil da mahal...nak tau x harga bape sume ni???

Tadaaaaaaaaaaaa!!!


RM440~!

Ala...basikal Deli upgrade sampai RM500 lebih...ni kira murah lagi ni....cehhh...

Neway..thanks ayah~!


No comments: