Pages

Wednesday

Susah Senang Kami Tetap Bersama~! *tajuk sangat ngeri!*


Assalamualaikum belog~!

For the 1st time I had waited for so longggggg.......almost 4 hours! Nasib baiklah hal En.Saufi....saya berkorban lah apa saja.....gambar muka boolat saya ni terhasil dari kebosanan melampau la ni....En.Saufi pulak boleh tinggalkan DSLR dia kat saya....apa lagi...hobby la kan....hi hi hi....

Pagi tadi En.Saufi ada interview polis kat IPD Kuantan ni.... Dalam jam 10 pagi dia suh saya datang....hokkaylah kan sebab harini xde kelas....tunggu punya tunggu...sampai jam 2 petang lebih!!! Gila tak bayangkan saya tunggu dia? erghhh...asyik sms dia jek....utk tunjukkan protes yang teramat sangat kat dia.....

Setelah selesai tu....dia sengih2 jek...ingatkan dapat....rupa2nya tak....hi hi hi...takpe la sayang... Boleh cuba lagi nanti kan....'huncet' da cuba yang terbaik kan.... ada 25 orang kene interview tadi..yang terpilih hanyalah 5 orang....tapi saya bersyukur jugak sebab dia tak terpilih...sebab kalau terpilih..saya kene tunggu lagi....memang tak sanggup da la kan...berkorban memang la kena berkorban...tapi kalau dah sampai saya yang terkorban...no no no la ye sayang....hi hi hi....

Apa2 pun yang terjadi....'hebab' tetap sayangkan 'huncet'! *ops! terkuar plak panggilan manja..hi hi hi...*

Kita susah2 bersama...senang2 pon bersama k sayang....I'll always be there for you just like this morning...hi hi hi....muah2!!


Saya jarang2 pakai celak kat bahagian bawah mata...sebab rasa macam nampak muka ni devil gila.... Tapi dalam gambar nampak cantik pulak...*pasan2! wekkk2!*


Sayang 'huncet' angat2! *ni bahasa yang dia selalu guna ok..hi hi hi*


Seksi la bibir 'huncet'...jom tukar!!


Ni la mee kari Gambang paling gojes dan sexy k! Rasa dia bakal menggetarkan jiwa anda semua!! Nyum2!


'Huncet' da lapar la tu....hi hi hi....sayang 'huncet' 'hebab' nih~!

xoxoxoxoxoxoxo


Black mask saya da sampai! Boleh la membersihkan dan membuang segala sel2 mati di kulit muka akibat keletihan dan dehidrasi~!

Jom studooooooooooo!!!

Bubbye belog~!



No comments: