Pages

Thursday

Amirah Kembali~!


Assalamualaikum belog~!

Sudah lama kita tidak ketemu ya! Hi hi hi... Saya busy melayan mood malas saya ni.... Ditambah dengan stress pasal nak buat separator design...eeee...benci betul! APTB! 

Ni pun baru lepas siap menjahit bantal customer...nak poskan esok ni...paksa diri untuk menjahit....memberontak jiwa dan ragaku!! 



Cantik x? Sememeh jek kan...hi hi hi..Ada aku kesahhhhh??


Ni kezen saya... Sasa nama dia... Tapi saya panggil dia Sha jek... Ok...kisah batwing cardigan ni...dia sanggup datang ke UMP sebab nak suh saya jahitkan cardigan ni...hi hi hi...sepatutnya ada 2 helai...tapi sehelai lagi dia terbeli kain panjang sangat...kalau saya nak potong...abislah jahitan tepi tu kan...so saya dapat buatkan sehelai jek... 

Cantik tak? 

Kalau nak...tunggu saya bukak untuk pre-order k...hi hi hi..


Alhamdulillah..saya baru saja lepas mendaftar subjek untuk semester hadapan... 

Berebut jugak sebenarnya ni....akhirnya saya dapat menyusun jadual seperti yang dikehendaki...hari Jumaat wajib takde kelas...soooo..Khamis dah boleh balik Lumut...hi hi hi.... Tapi hari Selasa memang sakit la... Kena berkejar2an sikit untuk ke kelas yang seterusnya...takpe2..masih boleh bertabah!! 

Berdebar nak buat PSM!!! 

Baiklah..sebelum berdebar dengan PSM aka FYP...lebih baik saya mendebarkan diri dengan upcoming tests and quizzes....hi hi hi...

Bubbye~!




2 comments:

mama wanie said...

ehh lebih kurang ngan mama lahh... mama pon lama tak menjengok belog.. sibuk layan perangai malas .. hehe
salam kunjungan..

Amirah md esa said...

hi hi hi....yela..bila da malas...apa pun tak boleh....terima kasih di atas kunjungan mama...