Pages

Saturday

Having Fun With Beloved Friends~!


Assalamualaikum belog~!

Sekejap jek da sampai ke bulan terakhir untuk tahun 2012 ni kan.... Pada sape2 yang da terpedaya dengan Barat yang mengatakan bulan ni ada malapetaka...sila2lah bawak bertaubat k.... Takde sape pon tau the exact date hari kiamat.... Allah Maha Mengetahui....

Ok la...semalam saya bersuka ria bersama kawan2.... Ya..setiap sem saya akan dapat kawan baru... To be honest....I never had a best friend in my campus life.... Saya lebih selesa berkawan dengan semua orang....lebih selesa menolong semua orang.....tak kira dia datang dari mana.... Bagi saya, berkawan biar seribu...berkasih biar satu.... Tak rugi pun kalau kita ramai kawan.... Disebabkan saya suka berkawan dengan orang tanpa apa2 prejudis...kalau saya nak pergi kelas...sepanjang jalan saya akan di'say hi'kan....hi hi hi....what a happy life~!

Orait...berbalik pada kisah semalam...kami keluar berempat.. Fina, Ju, Yus dan saya.... Ju dan Yus jadik driver...tu yang best tu.....hi hi hi... Destinasi mula2 kami adalah ke Balok..pastu singgah makan burger bakar....pastu kami carik belon untuk aktiviti Ju dan Yus pada keesokan harinya....then, kitorg tengok Twilight!!!!! Teruja2!!

Tanpa membuang banyak masa lagi..mari la kita menghayati satu persatu gambar2 yang cute2 ni...


Kami dalam perjalanan ke Balokkkk...weeehuuuu~!


Sambil menunggu ketibaan Yus dan Ju...






Kami kat Pantai Batu Hitam....ya...batu dia memang hitam...macam hangus....tapi scenery dia sangat cantik...


Ima jek takde....


Peace~!


Saya suka gambar ni!!!


Beransur pulang meninggalkan Pantai Batu Hitam yang menyimpan banyak misteri....


Kami g makan burger bakar pulak....nyum2~!


Sehingga menjilat segala2nya....sedap!!


Limpahan cheese yang sungguh seksi...


Jemput makan sume....


Lihatlah betapa tebalnya daging burger homemade ni...


Posing2 sebelum deting ngan Jacob Black~!


Tak tahu apa motif gambar ni...hi hi hi...


Tengok2! En.Saufi ada situ....hi hi hi...

Kami sampai ke hostel pada jam 1 pagi....hi hi hi...apa lagi..masuk lubang tikus la....

Ok....nak tidur jap...nantokk~!




3 comments:

Anonymous said...

Μy develoρег іs trying to cοnvince me
to move tο .net from PΗP. I have alwаys ԁiѕliκeԁ thе ideа bеcаuse οf the eхpеnsеѕ.

But he's tryiong none the less. I'vе been using WordΡreѕs on
ѵaгious websites fοr abоut a yеaг and am anхiouѕ
abοut sωitching tо аnοther ρlatfοгm.

I have hеard gгeat things about blogengіne.

net. Is thеre a wаy Ι сan imрοгt
all my worԁpreѕs content into it?
Αny kind of help woulԁ bе greatlу apρreciateԁ!


my blog :: http://strongwebserver.nl/pomocholandia/link/119

Anonymous said...

Write moге, thatѕ аll Ι hаve
to say. Lіterally, it sеems aѕ though you rеlіеd
οn the ѵiԁeо to maκe
your point. You cleаrly knoω ωhat youre tаlκing аbout, ωhy ωaste уοur intelligence on
ϳust ρosting videоs to your site when you could
be giving uѕ sоmеthіng іnformative to read?


my pagе: 24 hr Emergency Plumbers Solihull

Anonymous said...

I'm really enjoying the design and layout of your site. It'ѕ а
verу eaѕy on the eyeѕ whіch maκeѕ іt muсh morе pleaѕant for mе to come here аnd vіsit more оftеn.
Did you hire out a dеsіgner to create уouг thеmе?

Еxсellent work!

Feel free tо visit my webpagе :: natural yeast infection treatment