Pages

Sunday

Saya Memang Burok Pun~!


Sangat stress~!!!

Malam tadi tidur kul 3 pagi...bangun kul 9 pagi....ingatkan nak study la untuk test malam esok...tengok2 otak jadik jem...ni pon baru bangun dari tido...xde mood pulak nak study...nasib baik sangat la chapter yang masuk dalam test esok saya da study masa awal2 lecturer ajar and ada kaitan dengan esaimen baru2 ni....hu hu hu....

Ni tengah layan lagu dari Shae...tu pun exclassmate yg bagi...tetiba jek...hi hi hi...ok la...mmg fevret song pon....ceria jek lagu dia....

Malam nanti mesti budak2 ni ajak discuss untuk presentation esok.....sabau jek la...!!!



No comments: