Pages

Sunday

My Little Burpday Surprise Party~!


Assalamualaikum belog~!

What a surprise!! Sangat teruja dengan kejutan yang dirancang oleh rumet2 saya....seronok sangat! Terharu sume ada....mula2 kena tinggal dalam bilik sorang2...tetiba jek Ju datang dan suh saya bersiap...masuk dalam kete...kena tutup mata dengan shawl...then kena berjalan pusing2 yang saya sendiri tak tahu nak ke mana.....bila jek bukak penutup mata...tadaaa!




Banyak sangat lilin....hi hi hi....memang sweet n romantik! Foreign student pon teruja dengan surprise yang dorang buat untuk saya....kali ni betul2 istimewa.... Saya tak pernah dapat surprise macam ni sepanjang hidup saya..... 1st time ni!

Mula2 memang risau sangat kena baling2 tepung and telur...sebab saya cukup tak suka perkara2 messy macam tu.....

Sesungguhnya mereka telah berjaya buat saya rasa dihargai sempena burpday saya....i love u girls!











Without any make up sebab takut kena curah tepung...hi hi hi....






Saya akan mengingati surprise ni sepanjang hidup saya.....hi hi hi...

No comments: