Pages

Wednesday

Selepas Hujan, Pasti Ada Pelangi....


Assalamualaikum belog~!

Hahhhh....lappy kesayangan saya telah selamat dikebumikan....sedih sangat...tapi nak buat macam mana....redha jek la...mungkin ajal dia dah sampai.....tiada apa yang dapat saya buat.....

Hi hi hi.....redha2....duit ptptn masuk nanti saya angkat sebijik...takpun amik laptop Didi sebab dia dapat laptop dari company.....tengoklah macam mana nanti.....macam2 saya kena fikir ni....template untuk menjahit bantal customer sumenya ada dalam lappy lama.....huhu....siyesli saya xde mood nak menjahit skang ni....

Haih! Kena jadik positive......kena!!! 

Di sebalik kedukaan pasti ada yang menyeronokkan hati saya.... Alhamdulillah...tempat praktikal saya tak perlu risau dah.... Kak Kiah aka mama Iman sudi membantu..... Dia dah tolong Didi and Nakip....so, giliran saya pulak dia yang offer....saya ni segan nak mintak tempat yang bagi banyak elaun..sebab pointer saya pun tak berapa best.... Tak sangka plak mama Iman offer.... Baik sungguh hati dia..... Ya! Dia memang manusia yang berhati baik pernah saya jumpa di dunia ni....hi hi hi....

Buat masa ni kena rangka strategi.....strategi utk menjahit bantal.....yeah!!



No comments: