Pages

Saturday

Lip Balm Revlon~!

Assalamualaikum belog~!

Selamat hari Sabtu....hi hi hi....seminggu dah saya berada di Gambang tercinta ni....masih dalam suasana honeymoon lagi...tapi saya telah pun berjaya menyiapkan slide presentation untuk class proposal writing next week....ni pon tengah menghadap subjek process control....perut dah la tengah meragam ni....haih!

Ok2...semalam saya keluar dengan rumet....hantarkan kawan ke Terminal Makmur...tapi tutup plak...rupa2nya ada kat stadium....penempatan sementara bagi pengusaha2 bas ekspress......hi hi hi... Selepas hantar kawan ke terminal....saya pergi Megamall...jalan2 dan dapat la sebatang lip balm dari Revlon.... Didi pernah perkenalkan kat saya....dan saya memang minat dengan lip balm ni sebab ia didatangkan dengan 3 warna menarik....dan saya lebih terpikat dengan warna merah romantic ni.... Harga pon berpatutan.... RM29.70....


Ini rupa lip balm....macam kaler crayon kan! Sejuk jek bibir pakai ni....


Saya jugak sempat membeli vitamin C 1000mg  keluaran 21st century.... Hanya RM23.90.... Ada 60 biji....ok la tu kan....stock untuk 2 bulan....hi hi hi....brand ni ok tau....mama saya makan vitamin E dari keluaran 21st century...memang berkesan bila kulit mama yg kering dah jadik lembap2 gitu....harga pon sangat2 berpatutan....


Saya ada produk baru nak kenalkan....tapi belum sampai pulak....saya baru bayar pagi tadi....next week kot saya kenalkan ye....hi hi hi...ok la...bubbye~!

xoxo


1 comment:

Wani Tralala said...

lip balm revlon best kan? hihi