Pages

Saturday

Resepi Cheddar Cheese Cake~!


Assalamualaikum belog~!

Semalam saya buat kek ni....rasa dia memang sedap bangat...dan bahan2 yang digunakan pon cukup simple....tapi saya bingung dengan masalah kat based dia.....macam lapisan cisdel pulak.....so saya makan yang bahagian atas jek...yang bawah tu saya buang jek.....tapi my dad suka sangat.....

Ni merupakan 1st time saya buat kek ni....resepinya saya follow kat sini...

Step2 membuat pulak saya follow kat sini....

Memang saya banyak buat research pasal ni sebelum nak buat...tapi bila dah buat ada plak lapisan cheese kat bawah tu...sadis jek kan...hi hi hi...apa2 pon rasa dia memang enak.....tak berapa manis dan rasa lemak2 susu tu ada.....

Lain kali saya akan cuba lagi sampai berjaya.....hi hi hi...

xoxo


No comments: