Pages

Friday

Selamat Hari Wanita~!

Assalamualaikum belog~!

Lama sudah tidak menulis di blog ni.... Pagi2 tadi saya dah dapat sms dari En.Saufi dengan ucapan selamat hari wanita....1st time in my life tau dapat wishes sedemikian...hi hi hi... Ucapan itu telah pun membuatkan diri ini terasa bukan lagi kanak2 perempuan yang suka manja2 dengan Ayah dan Mama.... Ucapan itu membuatkan saya tersedar yang saya sudah pun mampu berdikari di kaki sendiri di tempat orang....syukur....

Semalam Didi datang sini...saja nak menghabiskan weekend dia bersama2 kakak tersayang dia...hi hi hi.... Harini pulak Didi bawa keluar berjalan2 dengan kereta baru dia....belanja macam2 tadi....lagi seronok kalau mama ada sekali....mesti hot jek kitorang...hi hi hi...


Salmon skin memang feveret kami...hi hi hi...2 pinggan kitorang bedal....kalau mama masak salmon...kitorang ratah kulit dia jek....buruk bebenor perangai!


Didi kuat makan sangat!


Takoyaki....my all time feveret....ehem! Ada orang tayang cincin tunang la.....wekkk!



Tandas ECM yang sangat mengecewakan....konon2 nak buat gaya mewah la kan...tapi sampai air pun tak cukup nak supply....mewah la sangat!!! Dari situ dah nampak dah niat utk tidak bagi orang Islam bersuci....huh!


Wajah epik Didi...dia memang suka buat muka2 mcm ni.....dah la hidung mentol!!!



Ok...over plak teredit gambar ni...ha ha ha....

Jom tidorrr~!



No comments: