Pages

Saturday

URP I Proposal Report is Completed~!


Assalamualaikum belog~!

Alhamdulillah...akhirnya...dapat jugak saya siapkan proposal report untuk project saya... Rabu minggu depan jek dah kena hantar.... Memang busy sangat minggu ni.... Selalunya..weekend macam ni saya akan ras abosan gila2 duduk dalam bilik...tapi weekend kali ni rasa macam tak cukup plak....bangun pagi2 terus mengadap lappy siapkan proposal.... Actually sebelum ni saya dah siapkan...tapi SV mintak saya tambahkan sedikit lagi point untuk relatekan dengan problem for my project....ok la kan....ni pun amik masa 3 hari untuk siapkan....sebab saya taknak busykan lagi hari2 saya sebab next week pon dah ada 2 test....sangat2 menakutkan sebab saya belum sempat sentuh buku2.....sadis kan??? Itulah kehidupan normal seorang pelajar universiti...sentiasa mengejar deadline.... 

Kalau tengok pada Gantt Chart ni....korang rasa compact x? Pada semester ni jugak kitorang kena buat experiment....selalunya experiment dijalankan pada semester hadapan..... Apa nak buat....redha jek la...mungkin ada hikmah di sebaliknya kan....



Ok la...saya nak lelapkan mata jap...kalau nak switch off otak...lain plak jadiknya....hi hi hi...

Bubbye~!


No comments: