Pages

Sunday

Aktiviti Hari Ini~!


Assalamualaikum belog~!

Alhamdulillah...selesai menjahit sebijik lagi bantal customer...ada lagi sebijik bantal yang ditempah dari customer yang sama.....kepada sape2 yang nak order..boleh la order kat email saya : amirah_mdesa@yahoo.com



Harini Didi dah balik ke Kerteh....tengahari tadi sempat la pergi Kamdar dan Giant..... Shawl tu saya yang buat...in shaa allah...minggu depan saya akan promote shawl tu dalam pelbagai warna.... FYI, shawl tu sangat panjang dan menutup dada...kain dia pun sejuk jek....harga promosi : RM20.00/sehelai.... in shaa allah~!


Lunch yang sangat mengenyangkan..syukran ya Allah untuk rezeki harini.... Untuk dinner tadi Indrada belanja....sedap jugak....hi hi hi...thanks my friend....

Nyte~!



5 comments:

riny irene said...

Salam, hai Amirah..saye google2 aritu n search bout shawl panjang, then terjumpa link blog amirah...and baca entry ni pasal amirah nak jual shawl panjang ni..bile eh agk2 amirah nk update pasal shawl ni? saya berminat la nak beli :)

Amirah md esa said...

wsalam....hai riny....maaf ye...ingatkan dalam last week dah boleh jual shawl ni....tapi masa tak mengizinkan....sangat2 tak sempat nak uruskan final year project.....in shaa allah dalam bulan 7 nanti...saya akan jual shawl tu.... thanks sudi melawat belog saya... :)

CikNorlie said...

mira..siyes ke buat tuk jual ni..nk tempah satu!!....chantik tgk DD pakai..=)

CikNorlie said...

Mira..siyeh ke buat untuk jual ni..nak tempah satu!!..chomel2 tengok DD pakai...=)

Amirah md esa said...

hi hi hi..boleh2....nnti sy gtau ye...