Pages

Monday

Alhamdulillah~!

Assalamualaikum belog~!

Burppp! Nyum2...baru lepas dinner nih.....seronok dapat duk kat rumah sebab boleh masak sendiri...xde la dok mengadap makanan kat cafe tu...da la sayur2 tak sedap...sume macam makan daun kering jek....hi hi hi.... Soooo..harini Deli dah menyatakan hasrat untuk turut serta dalam diet saya ni....hi hi hi..Mama pun dengan sukarelanya nak membantu masak masakan yang low-carb...alhamdulillah....Ayah jek masih memperlekehkan diet saya ni...hi hi hi...akan dibuktikan ye....

Uncet pun nak cuba jugak diet ni...agaknya lepas dia puji saya nampak susut sket...hi hi hi....tadi baru jek lepas decide tarikh untuk majlis kitorang....perancangan pada awal bulan 6 ni....harap2 sumenya berjalan dengan lancar..... Ayah ngan Mama pun dah rancang nak masak apa...hi hi hi....

Ok la..nak update menu dinner kat entry sebelum ni k...daaa~!

No comments: