Pages

Monday

I'm Engaged!!!


Alhamdulillah...semuanya telah berjalan dengan sangat lancar....terima kasih banyak kepada mama dan ayah kerana bersungguh2 menjayakan majlis saya ni....hi hi hi...saya sangat terharu.....so many surprises were made by my family and my officially fiance....thanks so much....


Sangat nervous masa ni....mak Saufi sangat2 baik...dia boleh terima diri saya seadanya....tu yang membuatkan saya menangis.... kalau sebelum ni...saya tak pernah rasa dia saya perfect....sebab orang tak boleh nak terima diri saya....tapi kali ni...saya dah rasa diri saya perfect untuk Saufi....hi hi hi... thanks mak sebab lahirkan such a great son!! 


Tengok mata merah2 sebab menangis...hi hi hi...malu jek tau....tapi nasib baik mekap tak smudge...mekap ni hasil tangan kak Nana...hi hi hi..kezen saya yang paling meletupss!


Simple sangat kan! Macam ni la yang saya nak....hi hi hi....


Maktok nak ketemu En.Saufi huncet2 ni...hi hi hi....


Perbincangan sebelum saya dan En.Saufi muncol....hi hi hi...penuh dengan adat Melayu kan...




Makan2 yang sangat sedap...semoga rombongan dari Temerloh berpuas hati dengan hidangan yang disediakan...


Malam sebelum majlis pun saya diraikan....thanks kak Nana and her hubby, Mr.Hariz for this BR cake....suka sangat...macam tau2 je kita teringin makan BR eskem.... 


Semoga perniagaan korang berjalan dengan lancar dan berjaya!!!

Amin....hi hi hi...


Ni adalah hantaran yang saya terima...hi hi hi....thanks la huncet...sangat2 terkezuttt!









3 comments:

CikNorlie said...

tahniah mira..chantik!..simple mcm ni la kita nak...hihihi..mira..nak cari kotak putih mcm mira tu kat ner..^^

Amirah md esa said...

tu la...kita tak suka pelamin...macam ni pon dah rasa malu gila...lagi nak duduk kat pelamin..memang tak la...hi hi hi...alhamdulillah...majlis berjalan dgn lancar dan takde pembaziran...bersyukur sangat....

~~IrdaBay~~ said...

Tahniah! (^_^)