Pages

Wednesday

Resepi2 Tertunggak~!


Dah lama dah buat kek ni....malas betul nak upload dalam belog....hi hi hi...resepi? Lagi la malas saya nak letak sini... Just pergi ke belog ini ye... saya cuma adjust sket saja dengan menambahkan 1 sudu jus lemon untuk adunan cheese dia....rasa sangat marvelous!


Yang ni pun saya masak cincai je...asal rasa sedap boleh la kan...hi hi hi...

Tumiskan rempah tumis....lepas tu masukkan bawang, garlic yang dah blended...tumis sampai pecah minyak...pastu masukkan daging...garam ngan lada hitam...masukkan kicap....masak je sampai daging empuk....hi hi hi...senang jek....

Makan dengan nasi panas2...pergh! Saya makan dengan brown rice saja...berkorban untuk tunang tersayang....hi hi hi....

Happy cooking!



No comments: