Pages

Sunday

Weekend with Didi~!


Assalamualaikum belog~!

Kelmarin saya dan Didi menghabiskan masa bersama lepak di sebuah  hotel di Kuantan... Arenaa Batik Boutique Hotel... Selama ni just lalu jek...sebelah mata pon tak pandang...hi hi hi... Sebenarnya plan kitorang nak melepak di Sentral Hotel, Kuantan....tapi disebabkan tiada kekosongan...kitorang nak ke Citiview Hotel...tapi disebabkan jalan di Kuantan dah bertukar menjadi sehala dan kitorang ni memang tak familiar pon dengan jalan2 di Kuantan...so akhir sekali...kitorang just call je Arenaa Hotel ni...

First of all...jom cuci mata tengok interior design bilik di hotel ni....






Cantik kan!

Kitorang pilih bilik twin deluxe....RM157/night....breakfast included....

Kemudahan dalam bilik ni memang best....sume ada...pisau cukur pun ada...haha....kat sini...xyah nak kecoh2 mintak ironboard bagai...just bukak je almari tu...sume da tersedia....

Cuma ada sedikit kekurangan masa breakfast....di mana tidak disediakan buffet...ala carte saja k...dan paling xbest bila hanya ada 2 menu sahaja...nasi lemak dan bihun goreng....fresh orange pon xde....hu hu hu....

Anyway...next month nak lepak hotel mana plak ye? 

Tungguuuuu~!




No comments: