Pages

Thursday

I'm Home~!


Assalamualaikum belog~!

I'm home!

Hi hi hi..best dapat golek2 atas katil sendiri....tak sakit pinggang....pastu xde la bunyi bising kipas....dapat tidur dengan lena! Best2!

Saya bertolak balik dalam jam 1 petang lebih....banyak sangat kereta....almaklumlah...orang dah cuti Deepavali....tu pun baru teringat lepas Fly FM putarkan lagu Deepavali...kalau tak saya akan keep wondering kenapa banyak sangat kereta sampaikan Manjung pun jem.... Saya sampai Manjung dalam jam 5 petang...tapi disebabkan sesak...sampai rumah dalam jam 6 petang...horrible sangat kan!

Apa2 pun....saya dah selamat melihat wajah2 kesayangan saya....ayah asik suh saya balik jek....tak pernah2 dia nak sangat saya balik....hi hi hi...rindu kot!

Surprisingly....ayah dah suh saya pegi tempah baju kawin! Ha ha ha....terkejut saya...apa2 pun..saya nak pilih warna cat yang sesuai untuk bilik pengantin saya ni...saya nak tema hiasan hotel....nampak ringkas tapi eksklusif....sangat! Hi hi hi...

Ok..papehal pon..esok nak kena siapkan Plant Design....itu lebih penting...

Last but no least.....


Ucapan selamat pagi dari huncet yang sangat mengujakan saya! Hak hak hak!


Chiao~!



No comments: