Pages

Monday

Rawatan Merawat Jiwa yang Lara~!


Assalamualaikum belog~!

Di hari mood saya turun....apa yang saya buat adalah dengan melawakan diri yang tak berapa nak lawa ni....

On that day, saya ajak Mija dengan Ann keluar..yeah...dorang memang boleh masuk la dengan saya kalau bab2 enjoy di luar.....hi hi hi....

Apa yang saya maksudkan melawakan diri ialah seperti gambar di atas....wearing that leopardy shawl pastu apply the new lipstick of mine from Mary Kay...color dia Dusty Rose....apa yang saya suka pakai lipstick ni ialah bibir saya kekal lembap dari pagi sampai malam....hi hi hi...bibir saya yg comel ni sangat sensitif....kalau tak cukup minum air 2 liter hari tu...mulalah bibir nak mengelupas.....so...penyelesaian utk tak ke toilet selalu....memakai lipstick ni sangat2 la berbaloi....harga pon best....grab it from ur Mary Kay dealer nowww!

Hi hi hi...


Sebelum masuk menonton wayang kulit bertajuk The Internship..saya ajak dorang menghabiskan duit...ha ha ha....sorry korang....I'm craved for the hazelnut taste...kecik2 dulu suka makan cone ice cream yg dalam kotak2 kuning tu...sebab dia rasa macam hazelnut sket...ha ha ha...watever! 
Lepas menghabiskan duit di wayang kulit....kitorang pergi karok plak....sangat2 enjoy!!!

As usual...after saya menyanyi haruslah hujan di luar tu....da la ada orang nak belanja makan....lantakkkk....sorry guys!

Hi hi hi....


No comments: