Pages

Monday

Bermain Badminton Beramai2~!


Assalamualaikum belog~!

Malam ni kami sekeluarga berseronok bersama2....hi hi hi...selalunya masing2 akan buat hal masing2....ayah kayuh basikal....mama dan saya joging kat atas threadmill jek....Deli main badminton....Nakip main futsal....Didi duk tengok video mekap dalam bilik.... Soooo..malam ni ayah decide nak main badminton beramai2....hi hi hi...Tapi Nakip dan Didi takde plak....kalau dorang ada...kena tempah 2 court la...hi hi hi...


Mama masih mantap dalam game ni....dulu2 masa saya kecik2...mama dan ayah main badminton..saya ngan Didi n Nakip pergi belajar berenang....hi hi hi...best sgt kenangan tu....


Ni Bari....saya penat bagi training kat dia je tau....asik smash angin jek...ha ha ha....


Lepas jek main...ayah ajak mengeteh....kalori masuk balik la....ha ha ha..saya ngan mama order kerabu mangga jek...sayang kalori yang dah keluar tadi  punya pasal...ha ha ha....

Ok la..nak buat keje plak....



No comments: