Pages

Friday

Indahnya Majlis Kahwin...


Assalamualaikum belog~!

Cantik tak pelamin ni?? 

Hi hi hi...ayah dan mama dah pun selesaikan tempahan untuk perkahwinan Didi awal tahun depan....seronok sangat bila dapat tengok butik wedding planner Didi...cantik2....murah pun murah.....hi hi hi...dalam RM20k da boleh dapat macam2....senang keje....

Kat gambar tu salah satu sentuhan grup wedding planner tu la....saya nak jugak macam ni...ayah pun da pesan awal2 kat wedding planner tu akhir tahun depan ada lagi sorang nak kawin....ha ha ha...kayo org tu kalau dapat pelanggan macam ayah.....

Untuk baju pulak...Didi nak tempahkan kat designer yang dia tempah jugak....dia kata hadiah sebab langkah bendul...ha ha ha...alhamdulillah la...bulan 5 nanti nak kena tempah...so...memang dah kena start pasang badan....ha ha ha...

Bulan 1 ni dah kena pergi kursus kawin dan buat ujian HIV....ayah da aturkan semuanya....bagus x ayah saya? Excited dia nak kawinkan anak2 dia....hi hi hi...

Lepas ni kalau anak2 dia nak bersalin...dia la paling busy gak nanti kot! Jauh la plak berangan....hi hi hi..maaf....k la..nak keluarkan peluh jap!

No comments: