Pages

Monday

Menu Lunch~!


Assalamualaikum belog~!

Isnin yang membosankan sebab takde kelas...bila takde kelas perasaan tak best pasal PSM datang...siyes...malas nak pergi lab siap PSM....lagi bape hari je ni dah kena hantar report....serabot!

Taknak dah pk pasal benda2 yang membosankan...nak taip benda best2 jek...hi hi hi...harini sesaja nak selfie sementara nak tunggu enjin kereta panas....punya la eksaited nak pergi kelas siap bershawl bagai.....dah tau kelas takde...terus pecut ke Giant...cari aluminium foil....skang ni ayam dan ikan harus dibakar dalam aluminium foil tu bagi mengurangkan penggunaan minyak dan kalori....hi hi hi...sayang bila eksesais penat2..tetiba melantak benda2 bergoreng....hi hi hi...



Ayam dibungkus di dalam aluminum foil...dan panaskan atas kuali hingga panas.....kat rumah sewa ni pakai kuali biasa jek...kalau kat rumah memang macam2 jenis non stick pan ada......asal boleh jek....


Dah siap! Ayam ni saya beli kat Giant...yang dah siap perap tu....saya amik bahagian dada ayam....amik 2 ketul...harga untuk 2 ketul tu dalam RM4.37....boleh la kan...so ini lunch saya....makan dengan 1 senduk nasi goreng..lebihan masa breakfast tadi....malam ni nak makan sayur jek....kenyang sangat2 dah ni...hi hi hi....

Disebabkan dah 3 jam tunggu nasi turun...masa untuk tidur plak....pastu kalau larat nak buat squat jek...sebab malam ni ada discussion...hu hu hu...



No comments: