Pages

Sunday

My Name by Trussardi~!


Harini ada artis2 TV3 datang kat AEON Manjung. Ayah dan mama ajak saya pergi tengok2 apa yang mereka jual. Tapi takde pape pun. Ramai orang nak tengok artis je. So, kitorang jalan2 kat AEON. Saya beli groceries sket (mostly buah2an dan greek yoghurt). Lepas tu mama dan ayah nak tengok2 baju. Saya minta izin ke Sasa. Terus grab perfume dari Trussardi. RM243 after discount. Dapat voucher RM30 and saya pilih masker from Sasa. Still wondering. Haritu saya beli perfume takde la mahal sangat. Nearly RM200 je with volume 100 mL. Tapi ni almost RM250 and the volume only 50 mL! Atau memang Sasa mahal?

Apa2 pun..bau sangat wangi dan botol sangat cantik! Hi hi hi.

At first, saya nak sangat beli Lancome. But since dia termasuk dalam produk2 yang kena boikot, terpaksa batalkan niat. Hu hu hu. Kebetulan plak Trussardi diletakkan bersebelahan dengan Lancome. Hu hu hu. Telan air liur je la.

Ok la.

Yang penting jangan menyesal. Still have to finish my old perfume.

Daaaa~!



No comments: