Pages

Wednesday

Shopping Raya~!


Assalamualaikum belog~!

Dah lama rasanya tak letak gambar sendiri dalam belog. Selalu letak gambar makanan je. Hi hi hi.


Muka happy baru lepas shopping. Thanks ayah sebab bagi RM1000 untuk saya dan mama shopping raya. Hi hi hi. Deli ngan ayah shopping tempat lain. Saya ngan mama shopping tempat lain. Heavennnn!!

Baru2 ni saya ada tempah jubah dari online boutique. Jahitan sangat puas hati.


Saya pilih warna biru sebab tak pernah ada lagi warna ni. Saya beli kat Rayyan Haya. Harga RM159. 1st time beli jubah macam ni. Selalu beli dress je. Ni pun tunggu dress tak sampai2 lagi. Pun saya beli warna biru tapi bercorak paisley.

Banyaknya resepi2 tak update dalam belog  ni. Dah penuh camera phone dengan gambar makanan. Malas sangat rasanya! Hi hi hi. Hokkay! Nak update makanan pulak.

Daaa~!

1 comment:

Jalal boy said...

Dalam menyambut raya tahun baru ini ayuh kita berikan sedikit sumbangan kepada anak yatim dan asnaf miskin serta ibu tunggal. Ayuh taja seorang anak yatim hari ini melalui Program kendalian Projek Iqra' shopping raya 2015. Ayuh ke blog saya untuk mendapat maklumat lanjut. Jalalboy