Pages

Thursday

Ragu-Ragu.

Harini bangun pagi dengan riak ceria kerana tiada lagi calitan coklat di panty seperti semalam. Saufi pon bagitahu yang dia nak lunch kat rumah since setiap hari Khamis office dia rest 2 jam. Dalam jam 11:00 pagi, saya bangkit dari tempat tidur. Masak, kemas rumah dan mandi. Dalam jam 12:30, saya dah menghadap tv. Saufi pun sampai rumah untuk lunch. Jam 1:45, dia dah gerak ke office.

Saya rasa perut tak best. Pergi toilet. Check kat panty ada macam cecair coklat. Tapi cair sangat. Hilang mood ceria saya masa tu. Saya memang assume itu period. Setelah 3 hari tak munculkan diri, tiba2 datang pulak. Kecewa sangat. Nangis sorang2. If esok ada lagi, memang sah la period.

Fullstop.

No comments: